IniciServeis

Área de serveis

Gestionem la tramitació de tota la documentació oficial del instal·lador professional i de l’empresa instal·ladora: Carnets d'instal-lador/ Certificat habilitació professional, RASIC etc... davant dels organismes de manera ràpida i eficaç


Legalització de les Instal·lacions. Tràmits i gestió de la documentació

El Gremi, tramita la legalització de les teves instal·lacions, elèctriques, tèrmiques, etc... amb l’administració, d’una manera còmoda i rapida


Tramitació altes de subministrament de Gas

El Gremi, gestiona i tramita tota la documentació necessària, per la contractació de nous punts de subministrament de Gas, a les seves empreses associades.

 

 


 

L’escola de formació facilita un reciclatge formatiu per totes les empreses agremiades i per els seus treballadors mitjançant cursos adequats a les necessitats reals.


 

 

Corredoria d’assegurances, especialitzada en el nostre sector, cobreix les  diferents  àrees de responsabilitats professionals, tan el àmbit professional  de Responsabilitat Civil, com automòbils, habitatge, assegurança mèdica, etc.


 

 

JDA neix l’any 1982 amb la voluntat d’oferir serveis professionals d’assessorament econòmic. Amb el temps, el creixement de la gamma de serveis és notable i passa a oferir serveis d’assessorament en matèria fiscal, laboral consultoria, auditoria i legal.

A dia d’avui, i amb més de 60 professionals en el seu equip, JDA s’ha consolidat com un dels 10 despatxos professionals més importants per volum de facturació de Catalunya. Això, ens porta a seguir treballant amb il·lusió per a poder oferir-li cada dia un millor servei adaptat a les seves necessitats.

JDA com a col·laborador del Gremi d’instal·ladors de Electricitat, ofereix aquestes avantatges per els agremiats:

· 1ª consulta gratuït

Servei exclusiu per agremiats d’assessorament laboral i fiscal a un preu excepcional


 

Gaudir del Acord que el l Gremi d'Instal·ladors del Vallès Oriental té amb el servei de prevenció, pel qual els Agremiats, us podreu beneficiar  de Preus Especials, per la contractació integral d'un Servei de Prevenció Aliè, d'acord amb la llei de  Prevenció de Riscos Laborals.


 

Assessorament tècnic per professionals amb una llarga experiència, donant resposta a tots aquells dubtes tècnics que pogueren sorgir en la gestió diària, així mateix si les empreses agremiades ho desitgen, elaborar i presentar projectes tècnics.


 

 

Gaudir de l’afiliació a PIMEC a traves del Gremi, per poder gaudir de totes les avantatges de la Petita i Mitjana Empresa.

 

 


 

 

Si vols gaudir d’aquets serveis, acords i avantatges Fes-te soci de l'Associació d'Instal·ladors d'Electricitat - Fontaneria - Gas i Afins del Vallès Oriental.


 

 

 

Enllaços d'interès

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Zona agremiatsCercador

Banner
Banner
Banner