Inici

CONVENI COLA·LABORACIÓ ENTRE ESTABANELL ENERGIA I EL GREMI 10-06-2019

 

 

Estabanell Energia i el Gremi d'Instal·ladors del Vallès Oriental signen un conveni de promoció conjunta

El dia 10 de Juny de 2019 Estabanell Energia i l'Associació d'instal·ladors del Vallés Oriental han signat un conveni de col·laboració.

Les dues entitats fomentaran instal·lacions d'alta eficiència energètica, com ara plaques fotovoltaiques, i aposten per oferir un servei de manteniment d'alta qualitat i  divulgar bones pràctiques en l'àmbit de l'eficiència.

També es comprometen a promocionar conjuntament serveis de manteniment preventiu i correctiu de les instal·lacions, així com equipament elèctric i/o que utilitzin gas natural com a combustible. Aquests serveis es realitzaran establint diverses garanties als clients en aspectes relatius a temps de resposta, atenció i qualitat.

 

 

 

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA I ORDINÀRIA 2019

 

Assemblea General Extraordinària i Ordinària: dia 4 de Juliol de 2019 (dijous)

El dia 4 de Juliol de 2019 (dijous) tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària i  Ordinària 2019, al restaurant La Masia de l'Ametlla.

Assemblea General Extraordinària, la primera convocatòria serà a les 18.- hores i la segona a les 18.30 hores.

Assemblea General Ordinària, la primera convocatòria serà 18,45 hores i la segona a les 19,15 hores.

 

 

 

 

Conveni Col·laboració entre la UEI i el Gremi (1-3-2019)

 

El President de la Unió Empresarial Intersectorial, Joan Diaz, i el de l’Associació d’instal·ladors d’electricitat, Fontaneria, Gas i Afins del Vallès Oriental, Cristòbal del Caño, han firmat un conveni de col·laboració que estreny els vincles entre les dues entitats.

Les dues entitats col·laboraran des del respectiu àmbit d’actuació en projectes que beneficiï la formació, la recerca i la divulgació del coneixement. També compartiran programes, esdeveniments i jornades.

 

Entrega Certificats d'Habilitació Electricitat

 

Dimecres 18 de desembre es va fer a l’EMT el lliurament dels primers Certificats d’Habilitació Professional als alumnes que van finalitzar el curs 17-18 del cicle de Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques.

Van fer el lliurament dels certificats la directora de l’EMT, Montse Bosch i el president del Gremi d’Instal·ladors d’Electricitat del Vallès Oriental, Cristobal del Caño.

Aquest certificat permetrà que l’alumne que vulgui pugui muntar la seva pròpia empresa dedicada a fer instal·lacions elèctriques de baixa tensió. És un valor afegit a la titulació reglada que assoleixen amb els estudis de grau mitjà i obre les portes a una nova sortida laboral.

 

Nova denominació d'AGIC-FERCA

Desprès d’un any de treball conjunt, la junta directiva  d’AGIC-FERCA  ha decidit ara, fer un pas més i el 18 d'abril de 2018 va acordar modificar la denominació social de l’entitat que fins ara era coneguda per AGIC-FERCA per una nova marca i logo: FEGICAT (Federació de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya)

 

 

Enllaços d'interès

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Zona agremiatsCercador

Banner
Banner
Banner