Inici

HORARI DEL 29 DE JULIOL AL 30 D'AGOST DE 2019

 

Horari del 29 de Juliol al 30 d'Agost de 2019

Del dia 29 de Juliol al dia 2 d'Agost el horari serà de 8.- h. a 14.- h.

TANCAT PER VACANCES del dia 5 d'Agost al dia 23 d'Agost ambdós inclosos.

Del 26 d'Agost al dia 29 d'Agost el horari serà de 8.-h a 14.- h.

Divendres dia 30 d'Agost tancat per festa local 

Resolució de la denúncia interposada a Endesa per Fegicat

En el any 2014 , FEGICAT i els gremis que la formen, van posar una denúncia contra Endesa en defensa de totes les empreses instal·ladores, per falsejament de la lliure competència per actes deslleials, en utilitzar la seva comercialitzadora regulada de gas i electricitat per captar consumidors per la seva comercialitzadora en el mercat lliure, més rendible per a l’empresa, entre els anys 2012 i 2014.

El dia 26 de Juny de 2019 la comissió nacional dels mercats i la competència (CNMC) ha imposat una sanció de 5,5 milions d’euros per una infracció greu de l’article 3 de la Llei de Defensa de la Competència.

La resolució determina que Endesa Energia XXI era conscient de la vulnerabilitat dels consumidors al dur a terme les pràctiques denunciades.

 

CONVENI COLA·LABORACIÓ ENTRE ESTABANELL ENERGIA I EL GREMI 10-06-2019

 

 

Estabanell Energia i el Gremi d'Instal·ladors del Vallès Oriental signen un conveni de promoció conjunta

El dia 10 de Juny de 2019 Estabanell Energia i l'Associació d'instal·ladors del Vallés Oriental han signat un conveni de col·laboració.

Les dues entitats fomentaran instal·lacions d'alta eficiència energètica, com ara plaques fotovoltaiques, i aposten per oferir un servei de manteniment d'alta qualitat i  divulgar bones pràctiques en l'àmbit de l'eficiència.

També es comprometen a promocionar conjuntament serveis de manteniment preventiu i correctiu de les instal·lacions, així com equipament elèctric i/o que utilitzin gas natural com a combustible. Aquests serveis es realitzaran establint diverses garanties als clients en aspectes relatius a temps de resposta, atenció i qualitat.

 

 

 

Conveni Col·laboració entre la UEI i el Gremi (1-3-2019)

 

El President de la Unió Empresarial Intersectorial, Joan Diaz, i el de l’Associació d’instal·ladors d’electricitat, Fontaneria, Gas i Afins del Vallès Oriental, Cristòbal del Caño, han firmat un conveni de col·laboració que estreny els vincles entre les dues entitats.

Les dues entitats col·laboraran des del respectiu àmbit d’actuació en projectes que beneficiï la formació, la recerca i la divulgació del coneixement. També compartiran programes, esdeveniments i jornades.

 

Entrega Certificats d'Habilitació Electricitat

 

Dimecres 18 de desembre es va fer a l’EMT el lliurament dels primers Certificats d’Habilitació Professional als alumnes que van finalitzar el curs 17-18 del cicle de Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques.

Van fer el lliurament dels certificats la directora de l’EMT, Montse Bosch i el president del Gremi d’Instal·ladors d’Electricitat del Vallès Oriental, Cristobal del Caño.

Aquest certificat permetrà que l’alumne que vulgui pugui muntar la seva pròpia empresa dedicada a fer instal·lacions elèctriques de baixa tensió. És un valor afegit a la titulació reglada que assoleixen amb els estudis de grau mitjà i obre les portes a una nova sortida laboral.

 

 

Enllaços d'interès

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Zona agremiatsCercador

Banner
Banner
Banner